SAFARI - Nekompatibilita
Schizofórum :: Meta-fórum :: Technika
SAFARI - Nekompatibilita

Nový vzhľad fóra som skúšal na všetkých prehliadačoch, šarapatu robí len Safari na OS-X operačných systémoch. Tiež Safari zasahuje do CSS-štýlov na Ipadoch, čo pre nás znamená hlavne nefunkčnosť pozadia fóra. Na operačnom systéme Mac OS-X je však na prehliadači Safari schizofórum úplne rozbité, nefunkčné, nezobrazujú sa obrázky, linky, tlačidlá. Podľa webmasterov ide o interný problém, ktorý rieši na svojej strane Apple a vraj forumotion s tým nič nemôže spraviť.

Keď sa niečo zmení a Safari bude kompatibilné so Schizofórom, dám vedieť.

Matej- Okoloidúci
- Počet príspevkov : 4994
Reputácia : 927
Dátum registrácie : 18.09.2009
Vek : 36Bydlisko : západné Slovensko
Zdravotný stavDiagnóza: F20.5
Súčasná medikácia: Parnido (3 mg), Sertralin Actavis (50 mg), Orfiril Long (900 mg)
-
Re: SAFARI - Nekompatibilita
Naďalej preto odporúčam prehliadať fórum v nejakom inom prehliadači - vlastne hocijakom inom okrem Safari.

Matej- Okoloidúci
Súčasná medikácia: Parnido (3 mg), Sertralin Actavis (50 mg), Orfiril Long (900 mg)
-
Matej napísal:Potvrdzujem, že všetky obrázky a ikony na fóre sa naďalej nezobrazujú na prehliadači Safari na operačných systémoch MacOS-X. Fórum ako také tam funguje, viete tam písať, prispievať, čítať, ale všetko bez ikon a obrázkov, namiesto ktorých sa zobrazujú len "otázniky".
Naďalej preto odporúčam prehliadať fórum v nejakom inom prehliadači - vlastne hocijakom inom okrem Safari.![]()
![]()
Situáciu priebežne kontrolujem, naďalej však Apple nevydal záplatu alebo upgrade, ktorý by riešil situáciu. Takže opäť odporúčam prehliadať fórum na hocakom inom prehliadači, než Safari.

Matej- Okoloidúci
-
Momentálne som nedávno cez víkend upgradoval macbook na Mac OS High Sierra, teda desiata verzia, s čím som dostal aj aktuálne Safari. Teraz už aj na Safari sa zobrazujú všetky obrázky a schizofórum šlape bez problémov.
Čo sa týka iOs, tak na tabletoch, resp. iPadoch, sú, čo sa týka ich verzií Safari, kompatibilné so Schizofórom operačné systémy iOs 9 a vyššie.
Na iPhonoch situáciu neviem prezistiť, špeciálne aj preto, lebo iPhone nemám, čo by bolo pri zisťovaní pre mňa veľkou výhodou, nakoľko aj vyššie spomenuté informácie som prezistil hlavne z vlastného skúšania.
Takže sumárne odporúčam systém upradovať a môžete byť aj na Safari na Schizofóre, ak by náhodou niekto využíval tento prehliadač.

Matej- Okoloidúci
-
Schizofórum :: Meta-fórum :: Technika