...odchod...
Strana 8 z 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: ...odchod...

sarah222- Mierne pokročilý člen
- Počet príspevkov : 102
Reputácia : 25
Dátum registrácie : 29.10.2017
Zdravotný stavDiagnóza: Stredne ťažká depresia
Súčasná medikácia: Valdoxan, arisspa, rivotril, zolpinox
Lucka likes this post
kimi2028- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 2145
Reputácia : 757
Dátum registrácie : 13.02.2017
Zdravotný stavDiagnóza: F20.0, F20.4
Súčasná medikácia: Reagila 4,5 mg
Lucka likes this post
ja som natom presne tak isto sam bez priatelov a bez chapania mamysarah222 napísal:Ahojte kamarátiďakujem za povzbudivé slová .... ja beriem asi najhoršie to že vysvetľujem doma mame hlavne asi každý deň že ako sa cítim že mám ťažkú depresiu diagnostikovanu a mama len úsmev že to nieje pravda že ona ma pozná že to zvelicujem že mám ísť do práce že to ma nakopne ach jaj aj lekár mi vravel či už zabudla že som sa pokúsila o samovraždu či už nato zabudla alebo čo tak má ísť aj ona k nemu že jej vysvetlí že nesimulujem
a invalidka nehrozí doma to mám doslova zakázané že ja nebudem mať žiadnu invalidku že som mladá a vyjdem z toho, to je ťažké vysvetľovať zdravým ľuďom že máte problém... A to že nemám pocity nevie nikto len ich predstieram doma a smejem sa na silu aby si mysleli že mám z niečoho radosť...preto mám často myšlienky na odchod vie to aj môj psychiater A chápe ma že na hospitalizáciu to nieje preto chce aj vysvetliť mame ako sa cítim a čo prežívam, neviem ako vy ale ja som prišla aj o priateľov skoro všetkých neviem sa do nich vcítiť a chápať im už duplom
žijem taký samotarsky život a to som niekedy bola fakt že sleha
mňa drží ako tak ten šport a nádej že raz bude dobre inak nemám oporu v nikom iba sama v sebe
ale ďakujem za rady ! Vážim si to zabudla som spomenúť otca ten sa hanbí za mňa ako pes len každému klame že som odcestovana v zahraničí ale to už mi je jedno je to jeho vec, kiež by som mala chapavejsiu rodinu a priateľov
rene007- Domáci člen
- Počet príspevkov : 79
Reputácia : 20
Dátum registrácie : 31.10.2017
Zdravotný stavDiagnóza:
Súčasná medikácia:
odchod

Kvetiapin, lexaurin, b-komplex, ibalgin, a vypil flasticku haloperidolu a som tu

Troska som bol otapeny rano ale skoncil som na 4 poschodi v Novej nemocnic v KE, kde mi dali nejake prasky a infuzie a na druhy den som bol fit
Telo je len fyzicka stranka , pravy astral zacina smrtou. Cestovat vesmirom a brazdit galaxie o ktorich clovek si ani nevie predstavit - to treba dosiahnut.
Felix2000- Domáci člen
- Počet príspevkov : 49
Reputácia : 5
Dátum registrácie : 20.09.2017Bydlisko : Kosice
Zdravotný stavDiagnóza: F22, F22.5 , socialna agarofobia, bipolarna porucha, schizofrenia
Súčasná medikácia: Kvetiapin, Triticoo, Haloperidol ( podla potreby), neurol, Zyprexa, Risperdal

Som ateista a tak neverim v posmrtny zivot cize to mi nikdy nebranilo. Nebojim sa smrti ale bolesti. Tej som zazil vela (ako asi my vsetci). Asi viac ako je unosne preto som taky aky som.

Momentalne vsak s pomocou antidepresiv zijem "len" s myslienkami na samovrazdu. Predstavujem si ake by to bolo nezit uz v mizerii.

Dufam ze vas to nepohorsilo len som vam chcel predstavit moje temnejsie obdobia a stranky.

matus- Mierne pokročilý člen
- Počet príspevkov : 101
Reputácia : 31
Dátum registrácie : 24.03.2018
Vek : 26
Zdravotný stavDiagnóza: F20.0
Súčasná medikácia: Euthyrox 75mg, Reagila 4,5mg, Lamegom 25mg
Nakoniec ju zachranari odhovorili od toho cinu ale ona si nedala a dala sa nahovorit na zabitie a zjedenie slovenskym kanibalom.
Skoda jej, fakt vyzerala uzasne, nezasluzila si taky odchod.
Felix2000- Domáci člen
Zdravotný stavDiagnóza: F22, F22.5 , socialna agarofobia, bipolarna porucha, schizofrenia
Súčasná medikácia: Kvetiapin, Triticoo, Haloperidol ( podla potreby), neurol, Zyprexa, Risperdal

Bol som 3 dni ja JIs-ke a som stale tu.
Este ani boh ma nechce ku sebe, uz to vzdavam s "odchodom"
Felix2000- Domáci člen

Reputácia : 1
Dátum registrácie : 11.03.2015
Zdravotný stavDiagnóza: F20
Súčasná medikácia: Hudba, alkohol, kanna a vodnár :D
odchod
Teraz ked osm uz na liekoch (Triticco a Zypsilan), je to lepsie ale vzdy sa mi pohorsi ked sa pohadam s priatelom lebo on jediny mi v tom pomaha a je mi nalbizku stara sa o mna a tak . Cela psychika sa mi zacne klepat zeby som ho stratila a uz by som nemala ziaden zmysel zivota ani nic :/ Moja rodina mi nepomaha skor ma vyclenili a to boli... takze tam o pomoc ziadat nemozem. Inak pracujem snazim sa drzat , fungovat normalne, chudnut a tak ale su obcasne vykyvy ked mam pocit ze smrt by to vsetko vyriesila ale ci by to vyriesila neviem....
majte sa ...
Katuska- Mierne pokročilý člen
- Počet príspevkov : 141
Reputácia : 131
Dátum registrácie : 28.09.2020
Zdravotný stavDiagnóza:
Súčasná medikácia:
Matej, Tuto, Dušan and kimi2028 like this post
Keď pochopíš smrť, že umrie to nežiadúce a nanovo vzkriesením povstane to žiadúce, nemusíš mať žiadnu hystériu (psychózu). Moja filozofia je založená práve na tomto. každé ráno ako sa prebúdzam, povstanem z mŕtvych.
"Tajomstvom života je, umrieť ešte pred tým, ako máme umrieť a zistiť tak, že smrť neexistuje. Smrť strhne to všetko, čím nie sme"
Dušan- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 1604
Reputácia : 378
Dátum registrácie : 02.07.2016
Zdravotný stavDiagnóza:
Súčasná medikácia:
Katuska likes this post
Ja len to, že sa s "vecami konca" neponáhľaj. V živote to všetko môže byť aj iné. Niekedy údel nemusí byť bremeno, ale dar. Veľa robí spôsob nazerania na život. Tak za seba doporúčam, vidieť skôr to krajšie... Tuto
Reputácia : 771
Dátum registrácie : 19.09.2010Bydlisko : Západ Slovenska
Zdravotný stavDiagnóza: F25.0
Súčasná medikácia: Amisulprid, Haloperidol (aj depot), Akineton (aj depot), Alventa, Lithium, Gerodorm (podľa potreby),
Matej, xkrchnav, Dušan, Iacobus and Katuska like this post
Strana 8 z 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8