Schizofórum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Dole

vycistenie tela od invegy

Goto down

• Zaslať odpoveď

vycistenie tela od invegy Empty vycistenie tela od invegy

Odoslať  František Ut 5 august 2014 - 6:53

Ahoj! chcel by som sa vas opytat na jednu vec. do vcera som bral liek invega 6mg. bohuzial,mal som z neho po dvoch rokoch uzivania dost neprijemne vedlajsie ucinky. oddnes prechadzam na zyprexu. preto sa chcem opytat, ci tu niekto nahodou nevie, za ako dlho invega vyprcha z tela uplne a kedy sa mozem tesit na vymiznutie tych vedlajsich ucinkov. moja lekarka mi vcera najprv hovorila o tyzdni, potom zase o dvoch tyzdnoch. to je dost velky rozdiel pre mna. neviete mi preto niekto, prosim, poradit? Velmi pekne dakujem! pekny den!
František
František
Nový člen
Nový člen

Počet príspevkov : 6
Reputácia Reputácia : 1
Dátum registrácie : 19.12.2012

hug0
sorry0

Návrat hore Goto down

• Zaslať odpoveď

vycistenie tela od invegy Empty Re: vycistenie tela od invegy

Odoslať  filipka St 6 august 2014 - 23:00

František, nepíšeš, o ktoré nežiadúce účinky u teba ide, takže sa nedá povedať, kedy sa vytratia. Jedna vec je vylúčenie Invegy z organizmu, ktoré je naozaj rýchle (pár dní), druhá vec je reakcia organizmu, pretože ten sa adaptuje postupne, nie naraz. Takže na tvoju otázku sa zodpovedať nedá.
filipka
filipka
V.I.P. Golden
V.I.P. Golden

Počet príspevkov : 1048
Reputácia Reputácia : 120
Dátum registrácie : 20.09.2009

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: F 20.0
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Seroquel XR(quetiapín),Reagila (kariprazín, Alventa(venlafaxín), občas haloperidol

hug0
sorry0

Návrat hore Goto down

• Zaslať odpoveď

Odoslať  František Št 7 august 2014 - 14:19

ahoj! ide o to, že z invegy som dostal cervikálnu dystóniu. napínajú sa mi svaly na krku a vykrúca mi hlavu. moja lekárka mi namiesto invegy predpísala zyprexu (teraz sa to volá nejako inak). Tak hovoríš pár dní? To by som bol strašne rád :-)
František
František
Nový člen
Nový člen

hug0
sorry0

Návrat hore Goto down

• Zaslať odpoveď

Odoslať  filipka Št 7 august 2014 - 15:30

No ak ide o cervikálnu dystóniu, ide o tzv. tarditívnu dyskinézu, záleží, ako dlho to máš a ako rýchlo sa s tým tvoja nervová sústava vysporiada, u niekoho to trvá i dlhšie. Tak držím palce, nech ti to prejde čo najskôr a daj vedieť, ako to ide. Čo a týka samotného vylúčenia Invegy, to ide pomerne rýchlo, pretože má dosť krátky biologický polčas :-)
filipka
filipka
V.I.P. Golden
V.I.P. Golden

Počet príspevkov : 1048
Reputácia Reputácia : 120
Dátum registrácie : 20.09.2009

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: F 20.0
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Seroquel XR(quetiapín),Reagila (kariprazín, Alventa(venlafaxín), občas haloperidol

hug0
sorry0

Návrat hore Goto down

• Zaslať odpoveď

Odoslať  František Št 7 august 2014 - 16:01

Veľmi pekne Ti ďakujem za odpoveď! Prajem pekný deň!!!
František
František
Nový člen
Nový člen

hug0
sorry0

Návrat hore Goto down

Návrat hore

- Similar topics