Nezvyčajné, desivé sny, alebo nočné mory
Strana 2 z 3 • 1, 2, 3
Re: Nezvyčajné, desivé sny, alebo nočné mory

historik- Strieborný pokročilý člen
- Počet príspevkov : 358
Reputácia : 78
Dátum registrácie : 18.04.2013
Zdravotný stavDiagnóza:
Súčasná medikácia:
Hm. Čo mi chceli tety múzy tým hororovým a veľmi nepríjemným snom povedať? Hm, aj sa bojím nad tým reálne zamyslieť...

Matej- Okoloidúci
- Počet príspevkov : 5025
Reputácia : 937
Dátum registrácie : 18.09.2009
Vek : 37Bydlisko : západné Slovensko
Zdravotný stavDiagnóza: F20.5
Súčasná medikácia: Parnido (3 mg), Sertralin Actavis (50 mg), Orfiril Long (900 mg)
-

Myslím, že sú to len výčitky svedomia. Svojich rodičov spomínaš často. Napr. ako ti hovoria, nech si oddýchneš aj keď cítiš, že niečo treba spraviť, ako sa im posťažuješ, ako na niekoho občas vybehneš, keď sa necítiš dobre... Možno tak trochenzi cítiš, že ich občas "trápiš" svojimi náladami a chorobou.
V poslednom čase si sa zaoberal skôr zmyslom života, ale podvedomie chce, aby si riešil vzťah s rodinou. Lenže si to odkladal a odkladal, a podvedomie to už odkladať nechcelo, tak to vo sne poriešilo za teba - oni ti aj tak vždy odpustia, lebo vidia, že sa snažíš a že si ich rady berieš k srdcu

Ako mi to šlo?

- Počet príspevkov : 201
Reputácia : 47
Dátum registrácie : 05.05.2013
Zdravotný stavDiagnóza:
Súčasná medikácia:

Neviem, či je Tvoja analýza správna, ale beriem to pre seba ako veľmi poučný výklad. Budem sa nad tým musieť zamyslieť.

Vďaka za Tvoj rozbor.

matej

Matej- Okoloidúci
Súčasná medikácia: Parnido (3 mg), Sertralin Actavis (50 mg), Orfiril Long (900 mg)
-

Ou, ešte som zabudla na to násilie - to bude z Televíznych novín, Krimi novín a z krimináliek typu CSI valamit, kde sa črevá nájdu ešte aj v posteli hlavného hrdinu

Dnes si budem musieť vyložiť svoj, dnes sa mi sníval výnimočne nechutný...

- Počet príspevkov : 201
Reputácia : 47
Dátum registrácie : 05.05.2013
Zdravotný stavDiagnóza:
Súčasná medikácia:
Už mi z tej roboty načisto šibe. Šak čo už, keď zajtra idem už jedenásty deň do roboty po sebe, a mám za sebou zväčša desinky, jedenástky... no fasa. Si myslia, že keď je malá predajňa, že je aj menej roboty, a pritom nikoho nenapadne, že je na všetko aj PODSTATNE menej ľudí
Matej- Okoloidúci
-
Moje sny? Mne sa celkom pravidelne totiž objavuje sen s nukleárnymi zbraňami. Väčšinou keď riešim viac vecí, alebo mám z niečoho strach. Takže je to pre mňa trochu aj signál, že treba zvolniť. Je pravda, že tá návšteva Willa mi dáva zabrať. Neviem ako propagovať. Nikdy som to nerobil a treba nazbierať za mesiac 10 000. Tak dúfam, že sa to podarí, ale je to pre mňa veľmi nová a neistá vec. Zároveň by som bol ale veľmi rád ak to výjde.
Tak k snu: začalo to tak, že som bol niekde s ženuškou. Asi v byte, alebo dome. A len som vonku videl pár rakiet jasne žiariť a smerovať k zemi. Tak som ešte rýchlo povedal žene, že ju milujem a že to bude už asi koniec na tomto svete... potom to rachlo... klasika (už som zvyknutý, už som si to v snoch zažil hodne krát), ale tentokrát som dúfal, že hneď prvá vlná nás zničí a bude to bezbolestné. Nebolo... akosi sme to prežili (asi sme neboli dosť blízko) a ja som cítil jak sa na mne škvarí pokožka. Jak mi odpadáva, roluje sa... zobudil som sa. Cítil som vrnenie po celej koži aj v skutočnosti (teraz neviem či som bol zobudený, alebo som len sníval že som sa zobudil). Potom si pamätám taký "medzisen" bol taký postapokaliptický svet. Niekoľko nových planét sme mali v slnečnej sústave. Veľmi ďaleko od slnka (teraz nechápem, že tam mohlo byť teplo, ale vo sne to asi nevadilo). A dalo sa medzi nimi prelietať. Ale ak človek preletel, tak on nezostarol ale ostatní zostarli... ja som sa rozhodol "vyskúšať aj iné ženy" na iných planétach.. prístup k sexu bol akosi otvorený. Divný... proste sa šlo na vec hneď. V každej miestnosti bola indulóna a ... čo ja viem... tamtá žena si pochvaľovala, že dobré... bo ináč na tej planéte boli len samý starý a to jej moc dobre nerobilo.. tak som sa vrátil a moja žena už nebola ale boli potomkovia.. ktorý vyzerali dosť podobne... tak medzisen sa skončil a boli sme kdesi v kryte. Sledovali správy (asi ako teraz sa množia správy o uprchlíkoch) tak tam sa sledovalo či už prestali bombardovať. Bol to taký plytký kryt takže asi moc zdravý sme neboli. Ale pamätám si ešte, že sa oslavovalo že bol koniec. Ale ľudia boli zmätený, vyčerpaný... a konečne začali viacerý chodiť za mojou ženou ako duchovným vodcom... ona má centrum www.osvobodse.cz a teraz má problém, že málo ľudí k nej zavíta, tak tam sa to zmenilo. Ale dúafm, že zmene nebude musieť predbiehať takáto tragédia... ufff. díky za prečítanie. Majte sa.
J.
xkrchnav- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 1600
Reputácia : 142
Dátum registrácie : 19.08.2012
Vek : 38Bydlisko : Adamov, ČR
Zdravotný stavDiagnóza:
Súčasná medikácia:
-
filipka- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 1048
Reputácia : 120
Dátum registrácie : 20.09.2009
Zdravotný stavDiagnóza: F 20.0
Súčasná medikácia: Seroquel XR(quetiapín),Reagila (kariprazín, Alventa(venlafaxín), občas haloperidol
rasto- Zlatý pokročilý člen
- Počet príspevkov : 465
Reputácia : 60
Dátum registrácie : 18.10.2015Bydlisko : stredne slovensko
Zdravotný stavDiagnóza: f20
Súčasná medikácia:
Určite tmu snu neprispela hádka s ženou večer.. ale fuj taký strach. Ten pilot mal milión medzipristani a lietal jak magor, pristaval smykom driftoval na dráhe ľudia len naskakali A vyskakali. ..uffff
xkrchnav- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 1600
Reputácia : 142
Dátum registrácie : 19.08.2012
Vek : 38Bydlisko : Adamov, ČR
Zdravotný stavDiagnóza:
Súčasná medikácia:
-

CHINAMAN- V.I.P.
- Počet príspevkov : 567
Reputácia : 94