Ako sa dnes máš? 19
Strana 21 z 33 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 27 ... 33
Re: Ako sa dnes máš? 19
Mimochodem tchyně byla na vánočních trzích u nás v Praze a říkala, že letos nic moc. Samé stánky s jídlem; vánočních stánků minimum. Takže to letos asi upadá úroveň vánočních trhů všude.
motylek- V.I.P. Silver
- Počet príspevkov : 848
Reputácia : 70
Dátum registrácie : 17.12.2022
Vek : 43
Zdravotný stav
Diagnóza: F20.0
Súčasná medikácia: Abilify 15 mg 1-0-0, Elicea 10 mg 1-0-0, Neurol 0,25 mg
Catherin4 likes this post
Čítal som o tom nedávno blog, hneď som si to spojil s tebouCatherin4 napísal:Relouth ano ten
relouth- Bronzový pokročilý člen
- Počet príspevkov : 285
Reputácia : 57
Dátum registrácie : 10.01.2020
Zdravotný stav
Diagnóza: progressive
Súčasná medikácia:
Inak mám špeciálnu schopnosť. Dávať na všetko „Chlad a ľad“. Mám pocit, že som málo citlivý a že už máločo sa ma dotkne. Žijem už asi len vo svojom svete. Na Mikuláša zomrela mi babka a bol to jeden z dní, ktorého som sa veľmi bál. Pri mojom duševnom nastavení zbytočne. Tady už žiadna citlivá duša neprebýva. Na druhej strane som rád, že zvládam to a nerozsekalo ma to...
kimi2028- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 2299
Reputácia : 763
Dátum registrácie : 13.02.2017
Zdravotný stav
Diagnóza: F20.0, F20.4
Súčasná medikácia: Reagila 4,5 mg
Citam teraz knihu Aspergerka. Ja som to kupila bez rozmyslu, myslela som si, ze je to pribeh nejakej aspergerky. Ale ono je to prirucka pre aspergerky. Je fakt dobre napisana. Ja som mala dlho pochybnosti, ci tuto diagnozu naozaj mam, potom som sa s tym zmierila ze ano, potom som zase pochybovala, potom som si hovorila, ze asi ano ale mam k tomu iste aj inu diagnozu. Ale tato prirucka na mna sedi ako rit na serbel. Dokonca veci, ako selektivny mutizmus co som si myslela ze je ina diagnoza som teraz zistila ze patri tiez pod aspergera. Tiez to, ze ma pri rozhovoroch casto nenapada co povedat. Aspergeri maju specificke a nezvycajne zaujmy, to ja som v detstve nemala. Mna nezaujimalo nic. Ale ja som cele detstvo a dospievanie zila v tazkej depresii, mozno to malo na to vplyv. Nezvycajny zaujem som ziskala az ako davno dospela, a to je zivot pred ludmi, teda tie zvierata co tu zili predtym. Aj dinosaury, ale este viac ma fascinuju zvierata, ktore zili este pred nimi, teda cicavcove plazy.
Zatial som len v jednej tretine knihy, ale dost ma zaujala. Som zvedava, co z toho este vyplynie, ci sa tam najdem aj v dalsich veciach.
Inak jak to citam si hovorim, ja mam tu chorobu dost vaznu. A mozem byt na seba hrda ze pracujem, ze nie som na invalidnom. Na ten ist nechcem, lebo by som mala prilis malo penazi. A tiez si neviem predstavit co by som robila furt doma. Vsak by som sa unudila. Ja bohuzial nemam rodinu, dieta o ktore by som sa mohla starat. Zijem sama tak by to bola docela nuda.
Catherin4- V.I.P. Bronze
- Počet príspevkov : 638
Reputácia : 80
Dátum registrácie : 12.09.2022
Zdravotný stav
Diagnóza: F33.3, F25.1
Súčasná medikácia: Aripiprazol, Venlafaxin, Trazodon
kimi2028, motylek, Pirat Jurk and Peto2024 like this post
kimi2028- V.I.P. Golden
Zdravotný stav
Juraj, Catherin4, Jaro123444, motylek and Peto2024 like this post
Pirat Jurk- Domáci člen
- Počet príspevkov : 52
Reputácia : 0
Dátum registrácie : 02.05.2024
Vek : 37
Zdravotný stav
Diagnóza: Paranoidna Schizofrenia
Súčasná medikácia: afluditen;atarax;pk merz;parnido
Catherin4, motylek and Peto2024 like this post
Len môže sa zmeniť vláda, čoho sa bojím a môžu sa zmeniť zákony, prosto mám dosť strach ak sa dostane opozícia k moci že čo narobia s ľudmi a hlavne dôchodkami... Mne doktorka povedala inak že vyprahnutý som z liekov, teda neviem prežívať žiadnu radosť, nič vôbec, nemám skoro žiadne emócie... Tiež som si myslel že je to z liekov, tak ja by som už len kvôli tomu priznal invalidný s touto chorobou každému, kvôli tej náročnej liečbe a liekom ktoré robia dosť zle človeku...
Jaro123444- V.I.P.
- Počet príspevkov : 534
Reputácia : 12
Dátum registrácie : 03.11.2022
Vek : 23
Zdravotný stav
Diagnóza: Paranoidná schizofrénia
Súčasná medikácia: Mirzaten (30mg), Quentiapine accord (300mg), Solian (200mg), Sertralín Actavis (25mg)
Juraj, Catherin4, motylek and Peto2024 like this post
animusmeus- Domáci člen
- Počet príspevkov : 90
Reputácia : 5
Dátum registrácie : 31.03.2023
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia: Reagila, Lithium, Rispen, Trittico, Akineton, Frontin
Juraj likes this post
Pirat Jurk- Domáci člen
- Počet príspevkov : 52
Reputácia : 0
Dátum registrácie : 02.05.2024
Vek : 37
Zdravotný stav
Diagnóza: Paranoidna Schizofrenia
Súčasná medikácia: afluditen;atarax;pk merz;parnido
Juraj likes this post
kimi2028- V.I.P. Golden
Zdravotný stav
Catherin4, animusmeus and Peto2024 like this post
Ja som myslel iba jednu skupinu a stranu a to sú progresívni žiaľ, myslím že niekto z ich radov sa vyjadril že dôchodky sú vysoké... čo asi veľká pravda nebude. Tiež si myslím že dôchodky do pár rokov nemusia byť, ale myslím si že tejto vlády budú. Ono žiaľ zákony sa dajú ľahko meniť, drahota tu možno je ale ten kto zarába si dokáže bez problémov zabezpečiť potraviny a iné veci.
Ale nešetria aspoň na dôchodcoch , na tých teda čo dostávajú najmenej lebo na dôchodky nesiahali , ako napr. v Česku že sa do toho veľmi miešajú. Ja sa len bojím toho že ak sa dostanú k moci ti progresivní tak asi skôr nebudú dôchodky, lebo začnú šetriť možno na dôchodcoch, čo je smutné no. Sociálna poisťovňa je inak dlhodobo v stratách tak uvidíme, ale tak nejaké dôchodky byť budú musieť lebo starý človek už asi veľa v práci nespraví alebo ťažko zdravotne postihnutý čo nemôže pracovať, ja len hovorím ako sa vyjadrovali tí čo sedia v parlamente a tá jedná strana ktorá sa vola progresívne Slovensko. Ja sa ich bojím no, lebo tie ich ideologie a názory sú zvrátené
Jaro123444- V.I.P.
Zdravotný stav
Súčasná medikácia: Mirzaten (30mg), Quentiapine accord (300mg), Solian (200mg), Sertralín Actavis (25mg)
Jaro123444- V.I.P.
Zdravotný stav
Strana 21 z 33 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 27 ... 33